Kant en klare gerechten om op te warmen
Menu 2 – 15 september
Suggesties om op te warmen
Vegan combi nr 1 / 15,9
Gegrilde aubergine, tomaat, kikkererwten met rozenharissa en tahin.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen sesam, selderij )
Vegan combi nr 2 / 16,9
Gegrilde groenten met vegan mozzarella, pesto van tuinkruiden en pijnboompitten.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen sesam, selderij, noten )
Veggie combi nr 1 / 16,9
Gegrilde aubergine, tomaat, kikkererwten met rozenharissa en buffel mozzarella.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen sesam, melk)
Veggie combi nr 2/ 17,7
Gegrilde groenten met romige kruiden feta, pesto van tuinkruiden en pijnboompitten.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen sesam, melk, pijnboompitten)
Flexi combi nr 1 / 18,4
Gegrilde aubergine, tomaat, kikkererwten met rozenharissa en gehaktbrood van hoevekipfilet.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen sesam, selderij)
Flexi combi nr 2 / 18,9
Gegrilde groenten met pesto van tuinkruiden, pijnboompitten. en gehaktbrood van hoevekipfilet.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen sesam, selderij, pijnboompitten)