Menu 5 -18 december

Gegrilde seizoensgroenten, kippengehaktbrood en pesto van tuinkruiden 16,9

( glutenvrij, flexi, lactosevrij) (allergenen pijnboompitten)

Gegrilde seizoensgroenten, traaggegaarde fetakaas en pesto van tuinkruiden 16,10

( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen melk, pijnboompitten)

Puree van savooikool, gemarineerde steak van knolselder, krieltjes en pesto van postelein 15,90
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, soja, sesam, noten)

Quinoa met gegrilde groenten, kikkererwten, rozijnen, granaatappel en zoetzure dressing met kaneel en komijn 14,9
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam)


Linzensalade met gegrilde wortelen – feta – komijn en karwijzaad – ingelegde rode kool 14,5
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen melk)

Biologische verse soep met groentebouillon 8,5 liter / 4,9 -500ml

( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij)


Spaghettisaus of chili sin carne met minstens 8 verschillende groenten en linzen 10,8 kilo / 6,3 – 500g

( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij)


Spaghettisaus of chili con carne met minstens 8 verschillende groenten en kip 15,9 kilo / 9,20 – 500g

( glutenvrij, flexi, lactosevrij) (allergenen selderij)

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat