Kant en klare gerechten om op te warmen

menu 15 – 28 april

Vegan combi nr 1 /  16,9
Gegrilde courgette, venkel en tomaat met pesto, pijnboompitten en romige kruidenkaas. 
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, soja, pijnboompitten (apart verpakt) )

Vegan combi nr 2 /  17,7
Gegrilde zoete aardappel met chili cashewnoten saus, granaatappel, knolselderij en groene linzen.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashewnoten, selderij )

Vegan combi nr 3/ 15,9
Stoofpotje van fijne groenten, kikkererwten, havermout en verse kruiden.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij)

Veggie combi nr 1  / 16,9
Gegrilde zoete aardappel met chili yoghurt saus, granaatappel, knolselderij en groene linzen.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen, melk, selderij)

Veggie combi nr 2 / 17,7
Gegrilde courgette, venkel en tomaat met pesto, pijnboompitten en romige kruiden feta. 
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen, melk, selderij, pijnboompitten (apart verpakt))

Flexi combi nr 1  / 18,4
Gegrilde courgette, venkel en tomaat met pesto en kippengehaktbrood.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij)

Stuk quiche /  7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij)

Soep

Biologische verse soep met groentebouillon 9,5 / liter – 5,9 / 500 ml
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij)

Kant en klare salades

Natuurlijk gezoet gebak

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat