Kant en klare gerechten om op te warmen
Menu vanaf woensdag 15/01/25
Vegan combi nr 1 / 15,9
Zachte gele curry boordevol groenten, gember, kikkererwten met kokosmelk en ronde zilvervliesrijst.
( sans gluten, végétalien, sans lactose) (allergènes au céleri)
Vegan combi nr 2 / 17,7
Ovenschotel met pompoen, knolselder, aardappel, witte bonen met rozenharissa, citrusolie, tahin en dukkah.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, noten)
Veggie combi nr 1 / 18,4
Ovenschotel met pompoen, knolselder, aardappel, witte bonen met rozenharissa, citrusolie, tahin en dukkah.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, sesam, noten, melk)
Flexi combi nr 1 / 18,4
Zachte gele curry boordevol groenten, gember, hoevekipfilet met kokosmelk en ronde zilvervliesrijst.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij)
Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij, sesam)
![aubergine amarante aubergine amaranth](https://www.natuurelles.be/wp-content/uploads/2022/10/38F61A30-7CC6-4BE1-B7B6-00B33D4F8244-scaled.jpeg)
![Boutures de céleri-rave Knolselderstek](https://www.natuurelles.be/wp-content/uploads/2022/10/1D25D4D6-20CE-4F34-B448-771FFD4B14A1-scaled.jpeg)
![chicorée au jambon witloof met ham](https://www.natuurelles.be/wp-content/uploads/2022/11/213B5E2C-D4B5-4C41-8BE0-6B492D6D4D35-scaled.jpeg)