Vegan chef Michèle

Bezieler van Natuurelles sinds 2016.

Wie ben ik?

Ik ben Michèle Vanbesien, bezieler van Natuurelles sinds 2016.

In 2014 strandde ik in de banksector als private banker met een burn out. Via loopbaanbegeleiding kwam ik uit bij mijn kinderdroom om een eigen zaak te runnen. Koken is mijn passie. Ik vond het geweldig als kind om op het aanrecht bij mijn grootmoeder te zitten om te kijken hoe zij kookte. Haar keuken was erg klassiek, maar er waren steeds veel verse groenten.

Het is geen kunst om van iets gezonds iets ongezond te maken. Maar van iets gezond iets lekker maken, is minder evident. En net dat is waar ik dolgelukkig van word: het maken van gezonde lekkere comfortfood.

Ik hou van de kookboeken van Yotam Ottolenghi. Dankzij hem ging er een nieuwe wereld voor me open met nieuwe smaaksensaties en combinaties die me vaak inspireren in de keuken van Natuurelles.

Uit liefde voor onze planeet ben ik bewust vegan geworden. Ik dring niemand mijn keuze op, want in mijn gezin ben ik de enige die vegan eet. Ik wil natuurlijk wel graag inspireren.

Toen we tijdens de lockdown over moesten stappen van klein restaurant naar take-away, was dit aanvankelijk beangstigend. Maar snel kwam ik erachter dat dit vele deuren voor mij opende. Ik kon koken zonder tijdsdruk en kon me echt toeleggen op het kookproces en creëren van gerechten. Het mindful koken werd geboren en het concept veranderde naar traiteur.

De laatste twee jaar heb ik een aantal opleidingen gevolgd in energetisch werk. Vandaag kies ik bewust om dit pad verder te bewandelen en Natuurelles over te laten. Ik wil graag de nieuwe bezieler ondersteunen bij de verdere toekomst van Natuurelles.

Michèle voor krijtbord
Michele met mes