Kant en klare gerechten om op te warmen

menu vanaf 6 mei

Vegan combi nr 1 / 17,7
Pilaf van volle rijst met kerstomaat, krenten en paprika, gegrilde aubergine en cashewcream.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, cashewnoten, amandel)

Vegan combi nr 2 / 1 16,9
Salade van gegrilde courgette, groene linzen, quinoa, salie, oven falafels en pesto.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, pijnboompitten)

Veggie combi nr 1 / 16,9
Salade van gegrilde courgette, groene linzen, quinoa, salie en fetakaas.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen selderij, melk)

Flexi combi nr 1 / 18,4
Gegrilde groenten, gegrilde aardappelen met kippengehaktbrood en pesto.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij, pijnboompitten)

Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij)

Soep

Biologische verse soep met groentebouillon 9,5 / liter – 5,9 / 500 ml
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij)

Kant en klare salades

Natuurlijk gezoet gebak

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat