Eet jij glutenvrij, lactosevrij of heb je een ander allergie of intolerantie dan kan jij hier je hart ophalen.

Wij zijn een glutenvrij traiteur.

Wij maken alles glutenvrij omdat het ook perfect zonder gluten kan. Ik wil me niet uitspreken of het nu wel of niet gezond is. Mijn lichaam kan het niet goed verdragen en ik stel vast dat ik niet de enige ben.

Wij kopen waar mogelijk alles met een glutenvrij label zoals de havermout die we gebruiken als we kippengehakt maken. We gebruiken tamari in plaats van sojasaus. Onze bouillon van Rapunzel is glutenvrij en gistvrij maar heeft een vermelding van mogelijke sporen.

Belangrijke mededeling voor mensen met coeliakie, kruisbestuiving is mogelijk bij de desserten want die zijn niet huisgemaakt en onze bakkers ( Home Bakery Suus, Madame Bakster en Mi Joya the chocolate maker) werken niet uitsluitend glutenvrij.

De basis van onze gerechten is veelal plantaardig dus ook lactosevrij is een makkie. Daarnaast vermelden wij bij al onze gerechten de allergenen.

Heb jij een andere allergie buiten de 14 wettelijke allergenen dan helpen we je graag verder. Stuur vooraf een mailtje dan bekijken we wat kan en waar we eventueel kunnen bijsturen.

glutenvrij traiteur allergenen