Kant en klare gerechten om op te warmen

menu 29 april – 12 mei

Vegan combi nr 1 / 15,9
Chili sin carne met 8 verschillende groenten, groene linzen en volle rijst.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij)

Vegan combi nr 2 / 16,9
Gegrilde aubergine met pilaf van volle rijst, kerstomaat, gekarameliseerde ui en tahin.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, amandel)

Vegan combi nr 3/ 17,7
Gegrilde wortelen, rode biet met oven falafels, Belgische quinoa en tahin.
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, amandel)

Veggie combi nr 1 / 17,7
Gegrilde wortelen, rode biet met romige kruiden feta en Belgische quinoa.
( glutenvrij, vegetarisch) (allergenen, melk)

Flexi combi nr 1 / 18,4
Chili con carne met 8 verschillende groenten, kippengehakt en volle rijst.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij)

Flexi combi nr 2 / 18,4
Gegrilde wortelen, rode biet met kippengehaktbrood, Belgische quinoa en tahin.
( glutenvrij, flexi lactosevrij) (allergenen selderij, sesam, amandel)

Stuk quiche / 7,5
Stuk vegan quiche boordevol groenten
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen cashew, selderij)

Soep

Biologische verse soep met groentebouillon 9,5 / liter – 5,9 / 500 ml
( glutenvrij, vegan, lactosevrij) (allergenen selderij)

Kant en klare salades

Natuurlijk gezoet gebak

aubergine amaranth
Knolselderstek
witloof met ham
aubergine kikkererwten tomaat