Potten leeggoed zero waste

Onze glazen potten zijn geschikt voor elk type oven en microgolf wel telkens ZONDER deksel.

De meeste gerechten kunnen opgewarmd worden in de oven op 180°C voor 15  à 30 minuten. De gerechten met yoghurt en cashewsaus raden wij aan om op te warmen op 160°C voor 20 à 40 minuten.

De meeste gerechten mogen op volle vermogen in de microgolf gedurende de 3 à 5 minuten. De gerechten met yoghurt en cashewsaus raden wij aan om op te warmen op lager max vermogen 600W gedurende de 4 à 8 minuten.

 

Potten RCPET 

Deze verpakking is geschikt voor elk type oven en microgolf met folie waar je een paar gaatjes inprikt.

De meeste gerechten kunnen opgewarmd worden in de oven op max 180°C voor 15  à 30 minuten. De gerechten met yoghurt en cashewsaus raden wij aan om op te warmen op 160°C voor 20 à 40 minuten.

Het is aangeraden om de verpakking onderaan de oven te plaatsen. Het materiaal zal opgewarmd wat zacht worden maar na 2 minuten uit de oven terug opstijven. Opgelet bij het verwijderen van de folie want er kan hete stoom vrijkomen.

De meeste gerechten mogen op volle vermogen in de microgolf gedurende de 3 à 5 minuten met folie waar je een paar gaatjes inprikt. De gerechten met yoghurt en cashewsaus raden wij aan om op te warmen op lager max vermogen 600W gedurende de 4 à 8 minuten.

Wij kiezen heel bewust om geen biologisch afbreekbare verpakkingen meer te gebruiken. Biologisch afbreekbare verpakkingen zijn gemaakt om industrieel te composteren alleen gebeurt dit niet in België hierdoor vergroot het de afvalberg, iets wat wij net willen vermijden.

Wij gebruiken RCPET deze verpakkingen zijn van gerecycleerde PET gemaakt en kunnen opnieuw 100% gerecycleerd worden op voorwaarde dat u ze sorteert in de blauwe zak.